O nama

Mi smo poduzeće koje postoji 25 godina. Imamo 2 prodajna mjesta, u Vinkovcima i Osijeku, a zapošljavamo preko 20 slastičara, dekoratera i prodavača. Dugogodišnji rad tih ljudi, brojne edukacije, veliki trud i iskustvo pridonijeli su svim rezultatima koje smo dosad postigli u poslu kojim se bavimo. Dođite i uvjerite se u naš veliki asortiman robe za razne prigode.
Nudimo veliki izbor torti za sve prigode. Pronađite nešo što Vam se sviđa ili osmislite sami Vašu tortu, izrazite želju, a mi ćemo ju ispuniti. Na tortu možemo staviti jestivu sliku, koju izradimo po Vašoj želji, ali možemo izraditi i neke od poznatih crtanih junaka ili Vašu vlastitu fotografiju.
Želite ponuditi gostima domaće kolače, a nemate vremena praviti? Dođite kod nas i uvjerite se da su naši kolači pravljeni po starim slavonskim receptima, prirodno i bez aditiva! Svakodnevno na našim prodajnim mjestima možete naći veliki izbor sitnih i kremastih kolača.
Mladenačka torta je nešto nezaobilazno u svatovima. Ona treba biti nešto posebno, imati lijep izgled, ali što ne smijemo zaboraviti treba biti i ukusna! Naše majstorice si uvijek daju truda i svaki detalj na torti izrade same, bilo da se radi o ružama, orhidejama… Svaki kat na torti može bit zasebna okusa kojeg Vi sami izaberete. Na Vama je da izrazite svoju želju, a na nama da sve Vaše želje dočaramo na mladenačkoj torti.
Dekoracije i običan prostor pretvaraju u nezaboravan doživljaj. Stvaraju veseo i razigran ugođaj, te svakoga razvesele. Primjene balonskih dekoracija su višestruke.  Ako Vaše dijete slavi rođendan razveselit će se i ono i njegovi gosti nekim dječjim likom od balona ili balonima punjenim helijem. Prilikom vjenčanja balon dekoracijama možete ukrasiti ulaz u dvorište, balkon, te iznenaditi goste ispuštanjem balona u zrak, ukrasiti restoran raznim lukovima, girlandama, cvjetićima i sl. Prilikom dekoriranja u poslovne svrhe na sajmovima, promocijama ili kod otvaranja novih poslovnica balon dekoracijama ćete zasigurno privući pažnju kupaca i klijenata.
Naše usluge će vam olakšati organizaciju vašeg privatnog događaja (rođendan, piknik, vjenčanja…) i omogućiti Vam da bezbrižno uživate u društvu svojih gostiju dok ćemo se mi pobrinuti za najsitnije detalje u organizaciji događaja. Kroz cijeli proces planiranja: svaki događaj tretiramo kao jedinstven i poseban. Naš catering spaja hranu i dekoraciju kao jednu cjelinu. Nudimo vam dekoriranje buffet i banketnih stolova rezbarenim voćem i povrćem u kojima će gosti uživati. Obratite nam se s povjerenjem i svaki Vaš event učinit ćemo nezaboravnim. Bilo da preferirate jednostavna domaća jela ili najnovije delicije iz svijeta kulinarstva, opustite se i dozvolite našim stručnjacima da se pobrinu za kuhanje, poslugu i pospremanje.
Brzo i lako postavljanje pagoda u vašem dvorištu ili poslovnom prostoru, za sva slavlja, rođendane, krštenja, i druge događaje. Uredite prostor prema vašim potrebama u sklopu vašeg doma ili tvrtke, napravite ekskluzivan događaj brzo i lako uz sav komfor koji vam pružaju naši šatori i pagode.
Šatori su posebno kvalitetni i robusni sklopivi objekti namjenjeni za korištenje i u najzahtjevnijim uvjetima. Naši stručnjaci će vam pomoći pri planiranju i definiranju detalja i pojedinosti pri kompletnoj organizaciji. Pagode su šatori sa šiljatim krovom i upadljivog izgleda. Upadaju u oko na svakoj zabavi. Jedan šator ili više njih pružaju izvrsne mogućnosti kombiniranja.

 


Vigus d.o.o. za unutarnju i vanjsku trgovinu, OIB: 28210092872, sa sjedištem u Vinkovcima,  A. Majstorovića 5, registrirani u sudskom registru Trgovačkog suda u Osijeku pod brojem Tt-00/51-2 i s temeljnim kapitalom od 19.000,00 kn uplaćenim u cijelosti. Član uprave: Božić Vladimir. Račun:  HR4725000091102185673 otvoren u Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Zagreb